• Избрали сте:
 • Енергиен клас (отопление): A 
 • AUX ASW-H09A4
  Homelux.bg
  Безплатна доставка

  AUX ASW-H09A4

  Сплит, Капацитет на охлаждане 9.000 BTU/час (Eнергиен класA), Ниво на шума (инверторен) 42 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Yamato TAC-09CHSA/Z
  Homelux.bg
  Безплатна доставка

  Yamato TAC-09CHSA/Z

  Сплит, Капацитет на охлаждане 9.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 36 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Daikin FTX50GV/RX50GV
  Nai-izgodno.bg
  Безплатна доставка

  Daikin FTX50GV/RX50GV

  Сплит, Капацитет на охлаждане 17.060 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 43 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Gree GWH-09KF

  Gree GWH-09KF

  Сплит, Капацитет на охлаждане 9.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 12.000 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 36 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Gree GWH18KG

  Gree GWH18KG

  Сплит, Капацитет на охлаждане 18.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 41 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Mitsubishi MUZ-EF35VE

  Mitsubishi MUZ-EF35VE

  Сплит, Капацитет на охлаждане 12.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 13.600 BTU/час (Eнергиен клас A), Охлаждащ агент R410a

 • Fujitsu ASYG18LFCA

  Fujitsu ASYG18LFCA

  Сплит, Капацитет на охлаждане 20.500 BTU/час (Eнергиен класA++), Капацитет на отопление 31.050 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 43 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Daikin FTXS71F/RXS71F

  Daikin FTXS71F/RXS71F

  Сплит, Капацитет на охлаждане 24.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 28.000 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 46 dB, Охлаждащ агент R407c

 • Mitsubishi MSZ-FD35VA

  Mitsubishi MSZ-FD35VA

  Сплит, Капацитет на охлаждане 12.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 43 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Mitsubishi MSZ-FD25VA

  Mitsubishi MSZ-FD25VA

  Сплит, Капацитет на охлаждане 9.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 42 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Sharp AY-XP9GHR

  Sharp AY-XP9GHR

  Сплит, Капацитет на охлаждане 9.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 42 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Mitsubishi MSZ-FD50VA

  Mitsubishi MSZ-FD50VA

  Мулти сплит, Ниво на шума (инверторен) 43 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Daikin FTXG25JW

  Daikin FTXG25JW

  Сплит, Капацитет на охлаждане 9.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.212 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 39 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Daikin FTXG35JW

  Daikin FTXG35JW

  Мулти сплит, Капацитет на охлаждане 12.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 42 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Mitsubishi MSZ-GE60VA

  Mitsubishi MSZ-GE60VA

  Мулти сплит, Капацитет на охлаждане 22.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Охлаждащ агент R410a

 • Mitsubishi MSZ-GE71VA

  Mitsubishi MSZ-GE71VA

  Мулти сплит, Капацитет на охлаждане 30.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Охлаждащ агент R410a

 • Daikin RXR28E/FTXR28E

  Daikin RXR28E/FTXR28E

  Сплит, Капацитет на охлаждане 9.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 23 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Daikin FTXS42G

  Daikin FTXS42G

  Мулти сплит, Капацитет на охлаждане 14.330 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 42 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Mitsubishi MSZ-GE42VA

  Mitsubishi MSZ-GE42VA

  Сплит, Капацитет на охлаждане 15.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 46 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Toshiba RAS-B16PKVP-E/RAS-16PAVP-E

  Toshiba RAS-B16PKVP-E/RAS-16PAVP-E

  Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 62 dB

 • Mitsubishi SLZ-KA25VAL

  Mitsubishi SLZ-KA25VAL

  Капацитет на охлаждане 9.000 BTU/час (Eнергиен класA), Охлаждащ агент R410a

 • Fujitsu ASYG09LU
  В момента този продукт не е в наличност

  Fujitsu ASYG09LU

  Капацитет на охлаждане 12.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 42 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Fujitsu ASYG09LT
  В момента този продукт не е в наличност

  Fujitsu ASYG09LT

  Капацитет на охлаждане 9.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 42 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Fujitsu ASYG12LU
  В момента този продукт не е в наличност

  Fujitsu ASYG12LU

  Капацитет на охлаждане 12.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 43 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Daikin FTXS50G
  В момента този продукт не е в наличност

  Daikin FTXS50G

  Капацитет на охлаждане 17.060 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 9.722 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 44 dB, Охлаждащ агент R410a

 • Daikin FTXS50J
  В момента този продукт не е в наличност

  Daikin FTXS50J

  Капацитет на охлаждане 17.060 BTU/час (Eнергиен класA), Ниво на шума (инверторен) 59 dB, Охлаждащ агент R410a

 • LG P18EL
  В момента този продукт не е в наличност

  LG P18EL

  Сплит, Капацитет на охлаждане 17.060 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 18.000 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 42 dB, Охлаждащ агент R410a

 • LG G12WL
  В момента този продукт не е в наличност

  LG G12WL

  Сплит, Капацитет на охлаждане 12.000 BTU/час (Eнергиен класA), Капацитет на отопление 11.942 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 39 dB, Охлаждащ агент R410a

 • LG D24RL
  В момента този продукт не е в наличност

  LG D24RL

  Сплит, Ниво на шума (инверторен) 45 dB, Охлаждащ агент R410a

 • LG P24EL
  В момента този продукт не е в наличност

  LG P24EL

  Сплит, Капацитет на охлаждане 24.000 BTU/час (Eнергиен класA++), Капацитет на отопление 27.297 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 45 dB, Охлаждащ агент R410a

 • LG D18RL
  В момента този продукт не е в наличност

  LG D18RL

  Сплит, Капацитет на охлаждане 18.000 BTU/час (Eнергиен класA), Ниво на шума (инверторен) 42 dB, Охлаждащ агент R410a

 • LG A18RL
  В момента този продукт не е в наличност

  LG A18RL

  Сплит, Капацитет на охлаждане 18.000 BTU/час (Eнергиен класA++), Капацитет на отопление 21.495 BTU/час (Eнергиен клас A), Ниво на шума (инверторен) 42 dB, Охлаждащ агент R410a