Политика на конфиденциалност

  1. Общи бележки

    Вашият личен живот е много важно за нас. За да защитим личните Ви данни, ние публикуваме тази страница, която обяснява нашата онлайн информационна практика и решенията, които можете да вземате по отношение на начина, по който Вашата информация се събира и използва.

    Термините „ShopMania”, „Уебсайтът”, „сайтът” „нас” и “ние” се отнасят до собственика на сайта, чиято фирма е SC ShopMania NET SRL. Терминът "Вие" се отнася до потребителя или посетителя на нашия Уебсайт.

    С достъпа до Уебсайта Вие приемате и се съгласявате да бъдете обвързан с политиката за защита на личните данни. Ако не сте съгласни с условията, съдържащи се в тази декларация за поверителност, трябва незабавно да прекратите използването на Уебсайта и/или услугите.

    ShopMania може да прави промени по тази политика, като актуализира тази страница. Трябва да проверявате тази страница периодично, за да сте наясно с всички промени.

    SC ShopMania NET SRL и ShopMania гарантират, че Вашите лични данни са защитени. Ако Ви помолим да ни предоставите определена информация, чрез която можете да бъдете идентифицирани, когато използвате този сайт, ние гарантираме, че тя ще бъде използвана в съответствие с тази Декларация за поверителност.

    Нашият сайт не е предназначен за използване от лица под 18-годишна възраст. С използването на сайта Вие гарантирате, че сте най-малко на 18 години. Ние си запазваме правото да прекратим членството Ви, ако имаме информация, която може да ни доведе до факта, че Вие сте на възраст по-малка от 18 години. Лица под 18 години не могат да представят никаква лична информация в този сайт и ако се установи, че такава информация е била по невнимание събрана, ние си запазваме правото да я изтрием.

    ShopMania използва информацията, предоставена доброволно от потребителите, за да подобри тяхното взаимодействие в своята мрежа от сайтове, да предостави интерактивни или персонализирани елементи, или да предоставя съдържание, базирано на предпочитанията на потребителите.

  2. Събиране на технически данни на потребителите

    Тази информация е необходима с цел да разберем Вашите нужди и да осигурим по-добро обслужване, а също и поради следните причини:

    • да подобрим нашите продукти и услуги;
    • за водене на вътрешни архиви;
    • за предоставяне на персонализирано съдържание, според Вашите желания;
    • за подобряване на сайта;
    • за подобряване на обслужването на клиентите;

    Начините, по които може да бъде събирана информация включват:

    • Когато посетите ShopMania, ние съхраняваме Вашия IP адрес и стандартна мрежова информация като тип на браузъра и посетени страници от нашия уебсайт. Тази информация бива събирана и записвана от SC ShopMania NET SRL;
    • Ние можем да поставим текстов файл, наречен "бисквитка", в папката на браузъра във Вашия компютър. Въпреки че самама бисквитка не съдържа лична информация, тя ще ни позволи да свържем използването на този сайт от Вас с информация, която специално и съзнателно сте ни предоставили.

    Единствената лична информация, която бисквитка може да съдържа, е тази, която Вие сами ни предоставите. "Бисквитката" не може да чете данни от твърдия диск и не може да чете бисквитки, създадени от други сайтове. ShopMania използва бисквитки за проследяване на трафика потребители (както е описано по-горе). Нашата рекламна система създава еднократна бисквитка, за да проследи и подобри впечатления на посетителите и броя на кликванията върху рекламите.

    Можете да откажете бисквитките, като ги забраните във Вашия браузър. Трябва да знаете, че с изключване на бисквитките в браузъра няма да можете да използвате Уебсайта в неговата пълна функционалност, както и няма да можете да достъпвате някои важни раздели и страници в сайта.

    Ако настроите браузъра си да Ви предупреждава преди да приемете бисквитка, ще получавате предупредително съобщение с всяка нова бисквитка.

    Във връзка с горното и доколкото техническите данни описани по-горе биха могли да се определят като „лични данни“ по смисъла на чл. 2 от ЗЗЛД , с приемането на настоящия документ, физическите лица (крайни клиенти) се съгласяват с обработването на тези данни от ShopMania с цел предоставяне на поддържаните от сайта услуги.

  3. Достъп до лични данни

    Ние не продаваме, заменяме, и не прехвърляте по друг начин Вашата лична информация на трети лица. Това не важи за доверени трети страни, които ни помогнат в администрирането на нашия уебсайт, развиването на нашия бизнес, или предоставяне на услуги, докато тези страни са се ангажирали да пазят конфиденциална тази информация с всички възможни средства.

    Уебсайтът се задължава да не разкрива лични данни и да не предоставя събраната информация на трети лица, освен в случаите когато:

    3.1. това е необходимо за изпълнение на нормативно установено задължение на Уебсайта;

    3.2. информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство имат право да изискват и събират такава информация при спазване на законово установените процедури;

    3.3. в други посочени от закона случаи.

    Нелична информация за посетителите (информация, чрез която не може да се идентифицира конкретно физическо лице) може да бъде предоставяна на други страни с цел маркетингови и рекламни цели, или за други цели.

  4. Каква лична информация събираме

    Регистрацията в ShopMania не е задължителна. При регистрация на потребители събираме задължително следните лични данни:

    - име на потребителя

    - имейл адрес на потребителя

    Незадължителна информация, която събираме:

    - пол

    - рождена дата

    За да се елиминират възможни грешки при обслужването Ви, молим да попълвате вярно и точно изискваната информация. В противен случай обслужването може да бъде невъзможно или некачествено.

  5. Сигурност на данните

    Ние се ангажираме да гарантираме, че информацията оставена при нас е сигурна. С цел предотвратяване на неразрешен достъп или разпространение, ние използваме модерни физически, електронни и управленски процедури за обезпечаване и осигуряване на информация, която събираме онлайн.

  6. Външни връзки

    Сайтът може да съдържа връзки, реклами или рекламни банери, които ще Ви доведат до други сайтове, принадлежащи на трети лица. Всякакъв вид информация, включително лична информация, попълвана в такива страници, не е под юрисдикцията на SC ShopMania NET SRL и това дружество не може да бъде държано отговорно за всяко използване на тези сайтове. Ако имате притеснения за това как други уеб сайтове събират и използват Вашата лична информация, четете политиката за поверителност на съответните сайтове. ShopMania не е отговорна за практиките за конфиденциалност или за съдържанието на тези сайтове. Въпреки това, ние се стремим да защитим целостта на нашия сайт и откликваме на всяка обратна информация за тези сайтове.

  7. Нашата политика против нежеланите търговски съобщения

    ShopMania е срещу изпращането на нежелани търговски електронни съобщения или всякакъв вид спам. Затова, ако забележите или имате основание да вярвате, че сте получили нежелана поща от нас, моля да ни уведомите, като ни изпратите електронно писмо до support@shopmania.bg, и така да можем да разследваме причината.